Πλησιάζει η ''λύση'' της παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης




Στον δρόμο προς 
την παγκόσμια ηγεσία

Μέρα με την μέρα αποδεικνύεται ότι η πλειοψηφία του κόσμου προτιμά τις εντυπώσεις από την ουσία. 
Και η ουσία είναι ότι πέρα από τις υποσχέσεις δεν ακούμε τίποτα χειροπιαστό για την πραγματική οικονομία που συνεχίζει να σφαδάζει. 
Η αβεβαιότητα καλά κρατεί…
Όσο και να συνεχιστούν οι «διαπραγματεύσεις» Ελλάδας και δανειστών, ουσιαστική λύση ανάπτυξης δεν φαίνεται να προκύπτει. Το διεθνές κατεστημένο, όταν δεν το αντιμετωπίζεις... 

....με στρατηγική είναι έτοιμο να σε συντρίψει ανά πάσα στιγμή.

Ενδεχόμενα με αφορμή την Ελλάδα να προταθεί η προσωρινή λύση της παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης, που τόσο υμνούσε, μεταξύ των άλλων, ο George Andrea Papandreou, που πρόσφατα επισκέφθηκε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Πέραν της Ελλάδας υπάρχει και το πρόβλημα των υπερχρεωμένων Η.Π.Α., οι οποίες ως γνωστόν δανείζονται κάθε εξάμηνο για να πληρώνουν τα λειτουργικά έξοδα του κράτους τους. Επιπλέον κάθε λίγο και λιγάκι ξεσπούν αναταραχές στις Η.Π.Α. με ταυτόχρονες ετοιμασίες για ανάληψη της εξουσίας από την FEMA.

Βάσει ενδείξεων η οικονομική κατάσταση θα χειροτερέψει ακόμα περισσότερο και τότε, με την μέθοδο του ντόμινο, είναι πολύ πιθανό να επέλθει τεχνητή οικονομική κατάρρευση στα χρηματιστήρια με αρχή τις Η.Π.Α. από την Αμερική και την Ελλάδα από την Ευρώπη, χώρες που βρίσκονται συνεχώς στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Στην Αθήνα κατά περίεργο τρόπο στηρίζουν πολλά τον τελευταίο καιρό στην… αμερικανική «βοήθεια».

Έτσι, σε συνέχεια του προηγούμενου πρωτοσέλιδου, θα προταθεί αρχικά η λύση της παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης με δήθεν συνεργασία των πολιτικοοικονομικών δυνάμεων του πλανήτη, την οποία θα δεχθούν από ανάγκη λογικά όλες οι χώρες, εκτός από την Ρωσία και τους όποιους συμμάχους της, με συνέπεια οι δύο πλευρές να οδηγούνται αργά ή γρήγορα σε σύρραξη.

Λύσεις κλασσικά δεν θα βρίσκονται ούτε τότε, η ανέχεια θα μεγαλώνει, πάλι θα διεξάγονται διαπραγματεύσεις κατά την διάρκεια των οποίων θα έχουν ενταθεί οι κοινωνικές αναταραχές κατά των πολιτικών και τότε θα προταθεί η λύση της παγκόσμιας εξουσίας, η οποία θα προσφέρει τα προς το ζην με αντάλλαγμα την όποια ελευθερία.

Το υπέρογκο παγκόσμιο χρέος των 200 τρις θα εξαγοραστεί και όλοι θα χρωστούν τεράστια χάρη στην καινούρια ηγεσία, η οποία θα αξιοποιήσει την συγκυρία στο έπακρο.

Οι πραγματικά δύσκολες μέρες θα έχουν ξεκινήσει. Μέρες δοκιμασίας για όλους και όποιος αντέξει, θα βγει νικητής…

πηγή

έπεα.. μη πτερόεντα

Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...

Ο Ναρκωμένος Νους δεν έχει κρίση, είναι προβλέψιμος και γι αυτό πολύ βολικός

Τερζόπουλος, Ο σύγχρονος πολιτισμός πέτυχε να καταστήσει τον άνθρωπο παθητικό

Εμπόριο συνείδησης

Διάβα να γίνει το νερό

Ερωτικό δίλημμα

Πού είναι το Κράτος ?

Το τελευταίο βλέμμα

Η Ελλάδα μοχλός για αλλότριους σκοπούς λόγω της αμυαλιάς των πολιτικών

Δεν έχω Παραμύθι

Το Κάλεσμα